BVW Security Systems voor kwaliteit en oplossingen op maat

Contact

BVW Security Systems: erkend beveiligingsbedrijf in Zuid-Beijerland

Door het nauw volgen van alle recente ontwikkelingen op het gebied van beveiliging kunnen wij onze klanten steevast van de beste producten en diensten voorzien. Wij vinden namelijk dat iedereen de grootste veiligheid verdient. Wij investeren dan ook intensief in het bijhouden van deze ontwikkelingen.

 

Al meer dan 20 jaar ervaring

Op 1 oktober 2022 vierden wij ons 20 jarig bestaan. Al jarenlang bieden wij onze klanten zekerheid en expertise. Wij hebben een zelfstandige organisatie waarmee wij snel, flexibel en efficiënt opereren in Zuid-Beijerland en omstreken. Maar ook in de regio Hoeksche Waard, Rotterdam, Breda, Den Haag en Westland zijn wij actief.

Neem contact op

Erkend beveiligingsbedrijf met ervaring en expertise

Kwaliteitsgarantie

Wij geven uiteraard een gedegen kwaliteitsgarantie op al onze producten en diensten. Omdat wij VEB-erkend zijn en onszelf zeer serieus nemen als beveiligingsbedrijf, staan wij voor honderd procent achter ons aanbod.


U kunt er altijd van uitgaan dat wij uitsluitend het best mogelijke leveren aan zowel particulieren als bedrijven.

Duidelijke prijsafspraken

Ons beveiligingsbedrijf in Zuid-Beijerland zorgt er niet alleen voor dat uw huis of bedrijfspand volledig veilig is, maar wij hanteren ook duidelijke prijsafspraken voor al onze werkzaamheden.

Dit voorkomt vervelende misverstanden achteraf en u weet vanaf stap één waar u aan toe bent. Dus ook op dat gebied bent u in veilige handen.

Erkend beveiligingsinstallateur

Als betrouwbaar bedrijf in beveiliging zijn wij aangesloten bij een officiële organisatie die garant staat voor de kwaliteit van onze diensten en producten. Fabrikanten kunnen hun beveiligingsproducten voor brand- en inbraakbeveiliging NCP/REQ laten registreren als teken dat ze aan de relevante eisen voldoen.

Uiteraard gebruikt BVW Security Systems deze producten en voldoen wij aan deze eisen. Als VEB-erkend bedrijf weet u dus zeker dat uw veiligheid door ons goed geregeld is.

VEB-erkend

Als erkend beveiligingsinstallateur zijn wij bevoegd om elektronische beveiliging te installeren. Wij zijn aangesloten bij het VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven). Zie de VEB website voor meer informatie.

Meer informatie en uitleg

Mocht u meer informatie willen of enige uitleg nodig hebben met betrekking tot de bovenstaande termen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. 

Wij staan u graag te woord.

Neem contact op